Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

19.12.2023

Joulukalenterin 19. luukku: Jouluvaloja ihastelemassa





Kaupunkien joulukatuja ja -toreja on tietenkin aivan ihanaa käydä katselemassa, mutta täytyy sanoa, että myös maaseudulla liikkuminen iltahämärissä joulun alla on nykyisin ihastuttavan kaunista. Melkein kaikissa pihapiireissä on valoilla koristeltu rakennuksia ja pihan puita ja/tai pensaita, tunnelmallisesti ja tyylikkäästi. Tämä talvi alkoikin muuten ihmeellisen jouluisesti: Ainakin Itä-Suomessa lunta on tavallista enemmän ja joulukuun puoliväliin asti se kaikki oli höyhenenkeveää pakkaslunta. Luvattu vesisade viime viikonloppuna jäi tulematta ja tälle päivälle on jälleen luvattu lumisadetta.




Walk around your neighbourhood or through the city centre to admire the Christmas lights and decorations. If you happen to be in Finland, take a drive in the countryside to find magical landscapes with Christmas lights and much snow. :)


13 kommenttia:

  1. I did it last night :)
    Have a cozy day !
    Anna

    VastaaPoista
  2. Joskus olisi mukava käydä Tallinnan tai Keski-Euroopan joulutoreilla. Maaseudun pimeys, varsinkin lumisena, ja tähtitaivas ovat kyllä idyllisiä jouluna. ✨❄️

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva taas tämäkin! ❤️ Jouluvalot luovat tunnelmaa niin maalla kuin kaupungissa. Ne tuovat ihanaa valoa pimeyteen.

    Täälläkin on tavallista enemmän lunta. Ja vasta tänään on juuri ja juuri suojasää, vaikka sitä on luvattu jo muutamana päivänä.

    VastaaPoista
  4. Jouluvaloja pimeinä aamuina, iltoina ja öinä, ehkä
    myös täysikuu tai kuunsirppi taivaalla, ja tähtiä.
    Lumoavaa ❤️🌙 🌕🌜⭐️

    VastaaPoista
  5. Valojen laittaminen ulos on kuin vastaantulo, kädenojennus pimeälle. Meillä on tapana syysiltojen pimentyessä pitää pimeäntulojuhla. Ennen illan hämärtymistä aloitamme. Teemme nuotion tai muun tulen, jonka äärellä istumme. Hyvää naposteltavaa ja juotavaa. Jatkamme pitkälle pimeään yöhön. Tuon juhlan jälkeen on sellainen olo, että tulkoon pimeys, me selviämme.

    VastaaPoista
  6. Valoa tarvitaan näinä pimeinä päivinä!

    VastaaPoista
  7. On kyllä kivaa, että moni laittaa jouluvaloja pimeyttä karkoittamaan!

    VastaaPoista
  8. Kaunis kuva 🤍
    Jouluvalot, kausivalot, tunnelmavalot - ne kaikki tuovat valoa, iloa ja lämpöä lumen keskellä pimeimpään vuodenaikaan 🤍
    Mukavaa joulun aikaa sinulle 🤍

    VastaaPoista
  9. We just came home from our walk in the dark. So many pretty Christmas lights shining on houses and twinkling trees seen in windows. Light dispels darkness!

    VastaaPoista
  10. ❤️ Lämmin kiitos kaikille! ❤️ A warm thank-you to everyone! ❤️

    VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!