Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

4.12.2023

Joulukalenterin 4. luukku: Muistetaan tuntemattomiakin




 
Vaikka monet kampanjat kiitos- ja joulukorttien lähettämiseksi ikäihmisille, sotaveteraaneille, sotiemme naisille jne. ovat jo päättyneet tältä vuodelta, vielä ehtii askarrella kortteja tai lahjoja tai suunnitella aineettomia tapoja ilahduttaa vaikka oman naapuruston yksinasuvia. Tästä voisi tehdä koko perheen projektin... ja uuden perinteen.

Ukrainassa vietetään pian jo toista joulua sodan kauhujen keskellä. Me voimme auttaa ukrainalaisia esimerkiksi sivustojen Auta Ukrainaa ja Pro Ukraina kautta. 

Yksi jämäkkä tapa tukea ukrainalaisia on lahjoittaa rahaa suoraan Ukrainan keskuspankin tilille. Lahjoitustilejä on itse asiassa kaksi, toisella voi tukea Ukrainan asevoimia ja toisen kautta lahjoitetut varat käytetään humanitaariseen apuun.




A really easy way to share Christmas spirit: joining the campaigns to collect and send Christmas cards to the elderly, war veterans, the women of our wars...

And let's not forget the Ukrainians who will be, also this year, celebrating Christmas under Russian shelling.


7 kommenttia:

  1. Aivan ihana AUTTAVA luukku... minä/me hurahdimme reilu vuosi sitten Kapuaan ja vaikka emme ole nyt itse lähdössä Kapuamaan - niin lahjoitamme sitä kautta parempaa oloa, nyt Nepalin vammaisille lapsille... seuraavat Kapuajat vievät ne takuu varmasti perille... Oman elämän etuoikeus tuntuu ihan väärältäkin... mutta on ilo löytää ihmisiä, jotka ajattelevat globaalimpaa ihmisarvoa!! Ihanaa joulun odotusta sinulle ja kiitos kun jaksat pitää näin positiivista ja iloa tuovaa "joulukalenteria"!

    VastaaPoista
  2. Hyväntekeväisyys ja lähimmäisenrakkaus kuuluvat suomalaiseen jouluun ❤️
    Hyvä kun muistutat. Alan heti tehdä suunnitelmia. 🙂

    VastaaPoista
  3. Tuntemattomien ilahduttaminen on aivan ihana ajatus. Hienoa että ukrainalaisten tukemiseenkin on olemassa niin monia eri väyliä.

    VastaaPoista
  4. Ukrainaan olemme mekin mieheni kanssa lahjoittaneet rahaa. Hädänalaisten auttamisesta tulee hyvä mieli itsellekin.

    VastaaPoista
  5. Helping others is a good thing to do. I think often of the Ukrainians who are undergoing such terrible things. There is much need. I'm really enjoying your Advent calendar, Sara.

    VastaaPoista
  6. ❤️ Kiitos kommenteistanne! Koetetaan muistaa apua tarvitsevia vielä joulun jälkeenkin. :) Esimerkiksi Ukrainan tukeminen sen puolustussodassa on erittäin tärkeää ja mielestäni myös meidän kaikkien etu. ❤️ Thank you for your comment, Lorrie! ❤️ Slava Ukraini! ❤️

    VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!