Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

1.3.2024

Metsä (kuva joka päivä)

 
METSÄ MAALISKUUSSA, METSIKKÖ, METSÄNHOITOHuomenta ja ihanaa maaliskuuta kaikille! Kristiinan kuvahaasteessa kuvien aiheet alkavat tässä kuussa tietenkin m-kirjaimella. Minä innostun aina näistä haasteista ja nytkin m-aiheita pulpahtaa mieleen niin paljon, etten osaa valita. Niinpä postailen, varsinaisen kolmen kuvan postauksen lisäksi, m:llä alkavia kuvia koko maaliskuun... tai ainakin yritän. :)

Kommenttiosio on auki ja kiitän jo etukäteen kommenteistanne. Koetan ehtiä vastavierailuille pikaisesti, mutta tässä kuussa on niin paljon kiireitä, ettei se välttämättä onnistu.

Maaliskuun pitäisi olla jo kevätkuukausi. Täällä Itä-Suomessa se on korkeintaan "kevättalvikuukausi"... mutta niin ihana. Aurinko nousee jo korkeammalle ja lämmittää ulkoilijan poskia. Tiaiset laulelevat. Ulkona tuntee myös sen ehkä maailman raikkaimman tuoksun, joka syntyy kun päivän aikana hangen pinta sulaa ja illan tullen, lämpötilan painuessa pakkaselle, jäätyy uudelleen. 


13 kommenttia:

 1. Hyvä kuukausi! Mikä kaunis valokuva! Mutta myös kevään kuvaus paikkallesi on erinomainen! Kiitos postauksesta!

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva.
  Mukavaa alkanutta maaliskuuta. 😊😊

  VastaaPoista
 3. Mukavaa maaliskuuta. Täällä mennään keväisillä menoilla. Pikkulinnut laulavat pesäpuuhissaan ja katsellaan muuttolintuja. Vesirapakoita riittää ja vesipurot lorisevat, mutta jäätiköitäkin ja jäisiä hankia on vielä. Kevät on ihanaa aikaa, sillä valon määrä lisääntyy koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Tiheä kuusikko, auringonvalon olet saanut kivasti mukaan kuvaan.

  VastaaPoista
 5. Gorgeous picture !
  March start with rain here...
  Have a shinny weekend !
  Anna

  VastaaPoista
 6. Mamma mia. Mainiota. Metsä, maailman mukavin mesta.
  Metsot, muurahaiset, myyrät, maan matoset, mesikämmenet...
  🌲🌲🌲 Minua miellyttää.

  VastaaPoista
 7. Tämä on sellainen haaveiden ja innokkuuden kuukausi, tuntuu että kaikki on mahdollista. Mainiota maaliskuuta sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Such a beautiful sunlit snowy forest! It's a place to go for peace in the soul. March brings hope that spring is not far away. Today we have had hail and wind and rain. Happy March days to you.

  VastaaPoista
 9. Kiitän ihanasta aamukaffeseurasta!! Meni kuule kaksi isoa mukillista, kun täällähän oli ilmestynyt vaikka ja mitä luettavaa...
  METSÄ.... miten se voikin olla niin voimaannuttava ja antaa silmälle iloa aina ja aina vain!!
  Mukavaa ja maltillista maaliskuuta - se on niin kiva kuukausi (sekin)

  VastaaPoista
 10. 🌲 Kiitos ihanista kommenteistanne! 🌲 Thank you for your kind comments! 🌲

  VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!