Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

24.3.2024

Maisema

 


Hyvää huomenta ja siunattua palmusunnuntaita! Tämä on vanha kuva, vuodelta 2015, ja olen sen jo postannut ainakin kaksi kertaa aikaisemmin. Minusta tämä vain on niin ihana...

Kevätpäiväntasaus on ohitettu ja päivät tuntuvat pitenevän huimaa vauhtia. Enpä panisi pahakseni, jos talvi alkaisi jo hellittää otettaan. :) Lunta on tullut lisää, mutta ensi viikoksi on luvassa myös vesisadetta.

Kiitos taas aivan mahtavan kiinnostavista kommenteistanne! Isot halaukset kaikille! 


13 kommenttia:

  1. Tuo kuva on todellakin ihana☀️ Olen ihaillut myös noita kuvia, jollainen sinulla tuolla blogin yläpalkissakin on. Aivan ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta kuvasta! Ymmärrän, se on erittäin viehättävä! Joistakin kuvista vain tulee niin merkityksellisiä. Itsellä yksi sellainen on keväinen jokimaisema auringonpaisteessa. Pidin sitä paperisena kalenterin välissä pitkään. Nyt olen hukannut sen, mutta näen sen elävästi mielessäni, ja tunnen sen tuoman tunteen; jonkun toiveikkaan lohdutuksen.

    VastaaPoista
  3. Kuva on todella silmiä hivelevän kaunis. ❤️

    VastaaPoista
  4. Beautiful picture. I like it very much. I hope that Spring will come slowly there as well, here (Greece) we have enough sunshine now. Have a nice Sunday❤️

    VastaaPoista
  5. No kyllä onkin todella ihana kuva, aivan valtavan kaunis! ❤️ Iso halaus myös täältä sinne sinulle! ❤️

    VastaaPoista
  6. Tuosta maisemakuvasta ei voi saada kyllikseen 💗

    VastaaPoista
  7. Kaunista. Ihanaa Palmusunnuntaita Sinulle.

    VastaaPoista
  8. Gorgeous picture !
    Sun today and rain for the all week here...
    Hug
    Anna

    VastaaPoista
  9. Winter here has been basically nonexistent. In fact a couple of weeks ago the temperature was twenty degrees one day. Now we have snow and yesterday it dipped to minus ten.

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti sinulla on ollut kiva päivä Sara! Hyvää palmusunnuntaita.

    VastaaPoista
  11. Beautiful picture. Happy Palm Sunday.

    VastaaPoista
  12. A very lovely picture, Sara. I've noticed how the light is increasing dramatically from day to day, too. Soon you will have spring in your beautiful corner of the world. A most welcome time.

    VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!