Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

6.3.2024

Marimekkoa myynnissä

 


Hei taas! Lämmin kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiini. On aivan uskomatonta, kuinka keksitte aina jotain kiinnostavaa ja kannustavaa sanottavaa. <3

Eräässä seuraamassani blogissa oli hauskasti huomattu, että elämän ensimmäinen puolisko kerätään tavaroita ja jälkimmäisellä puoliskolla yritetään päästä niistä eroon. Huomasin olevani tässä suhteessa kamalasti myöhässä; tavarasta eroon pääseminen olisi pitänyt aloittaa jo aikoja sitten. :)

Kaukana maalla ja haja-asutusalueella asuminen tekee tavaroista eroon pääsemisen vaikeammaksi. Joko posti- tai matkakulut täytyy ottaa huomioon. Tietenkin kaiken voisi vain kuljettaa jäteasemalle, mutta paljon mieluummin löytäisin tavaroille uusia omistajia.

Olen kokeillut nettikirppiksellä myyntiä. Käyttämäni palvelu oli teoriassa minulle juuri sopiva: valokuvasin tuotteet itse ja määrittelin haluamani hinnan. Tämän hinnan päälle tuli sitten palvelun osuus... joka olikin aika suuri ja on nähtävästi kasvanut edelleen. Ainakin omasta mielestäni siistit, huolellisesti kuvatut ja keskimääräistä tarkemmin kuvaillut sekä kohtuullisesti hinnoitellut tuotteet menivät huonosti kaupaksi enkä lähettänyt enää toista myyntierää. 

Löytyisiköhän tavaroille uusia omistajia blogin kautta? Ensiksi tarjolla olisi 

Marimekon kangaslaukkuja/kasseja. 

Kuvassa ne näyttävät oranssinpunaisemmilta kuin todellisuudessa. Kaksi isointa ovat siistejä, pienintä on käytetty aika paljon. Myös isoimpaan kassiin kuuluu (irrotettava) olkahihna. Pienimmän hinta 15 e, isompien 25 e/kpl. Ostaja maksaa lisäksi postikulut. 

Kerron mielelläni lisää ja lähetän tarkempia kuvia. Ota yhteyttä osoitteella sara.villaemilia@gmail.com.

Jos kiinnostuneita ostajia löytyy, lisään vähitellen myyntiin varsinkin naisten vaatteita, asusteita sekä sisustustavaroita. Koetan postittaa tuotteet (luultavasti vain kotimaahan) mahdollisimman edullisesti ja mahdollisimman ripeästi. Varsinkin kesäaikaan voidaan sopia myös tapaaminen esim. Kuopiossa, Joensuussa tai Outokummussa.