Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

21.4.2024

TV:n mielenkiintoisin ohjelma ja pari taiteellista kuvaa :)


Ukraina-Raportti 19.04.2024
 

Hyvää huhtikuista huomenta! 

Minulla on jo pitkään ollut tarkoitus muistuttaa ohjelmasta, joka mielestäni on tällä hetkellä mielenkiintoisinta mitä TV tarjoaa. Joka ilta IRR-TV-kanavalla tulee Ukraina-aiheinen ohjelma kello 19.30 ja Tomi Lindblomin toimittama Ukraina-Raportti on suosikkini, varsinkin silloin kun vieraana on valtiotieteiden tohtori Alpo Rusi. Puoli tuntia täyttä asiaa!

Viime perjantaina aiheena oli "Lännen apu Israelille ja Ukrainalle", ohjelma uusitaan TV:ssä (antenniverkossa kanavapaikalla16) maanantaina 22.4., mutta sen voi katsoa myös netissä

IRR-TV:n ohjelmatiedot löytyvät täältä. Tänä iltana Ukraina-Raportin aiheena on: "Aikooko Tatarstan erota Venäjän federaatiosta?".

Onneksi, onneksi Yhdysvaltain edustajainhuone eilen lauantaina viimein hyväksyi elintärkeän Ukraina-tukipaketin! 60 miljardin dollarin (56,3 miljardin euron) arvoinen apupaketti on suurempi kuin Yhdysvaltojen tähänastinen apu yhteensä ja tietenkin paljon enemmän kuin muiden maiden apu. Senaatin odotetaan hyväksyvän apupaketit Ukrainalle sekä myös Israelille ja Taiwanille. Toivottavasti myös Euroopan maat nyt ryhdistäytyvät!


"Ne jotka uskovat vapauteen ja YK:n peruskirjaan, 
jatkavat tukeaan Ukrainalle ja sen kansalle."
Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Charles Michel viestipalvelu X:ssä


Tämä hyvä uutinen saa aamun loistamaan iloa, vaikka näkymä ikkunastani onkin tällainen ja kylmä sää tulee vielä jatkumaan... :)


Huhtikuinen sunnuntaiaamu Itä-Suomessa


Pilvipalvelu esitteli eilen muun muassa nämä kaksi kuvaa, joita en ole muistaakseni koskaan postannut. Lumi ja jää ovat kiehtovia... vaikka nyt kyllä kaivattaisiin jo jotain muutakin. :) 


En itsekään muista mitä tässä kuvassa on.


Tähän postaukseen ei voi jättää kommenttia, mutta edelliseen voi. Edellisessä postauksessani puhutaan hieman blogin varmuuskopioinnista. Se on hyvä tehdä, koska sen avulla voi palauttaa sekä blogin sisällön että ulkoasun siinä (onneksi harvinaisessa) tapauksessa, että blogille tapahtuisi jotain, joko käyttäjän toimien seurauksena tai muista syistä.


HeijastuksiaIloa päiväänne!