Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

10.10.2024

KÄVELYLLÄ lokakuussa - Walk with me

 
KUVAHAASTE - LINK PARTY



Ihanaa ja värikästä lokakuista päivää! Toivottavasti myrsky ei riehunut liian pahasti kotiseudullanne. Meillä kova tuuli epätavallisesta suunnasta aiheutti huolta puiden vuoksi, mutta kovin pahoja vahinkoja ei vielä ole huomattu. Yöuni jäi kyllä lyhyeksi ja katkonaiseksi.

Sitten itse postaukseen. Haapa on yksi suosikkipuuni ja sen voi arvata tästäkin postauksesta. Puu on komea ja tärkeä monimuotoisuuspuu. Tiesittekö että haavoista on Suomessa löydetty viitisenkymmentä uhanalaista eliölajia?

Haavan maahan pudonneet lehdet ovat kuin koruja.




Tämä on lokakuun postaus Kävelyllä-kuvahaasteeseeni, johon olette lämpimästi tervetulleita mukaan. Kuun ensimmäisenä lauantaina aioin kiertää saman polun kuin syyskuun postauksessani... mutta en tälläkään kerralla pystynyt kuvaamaan koko lenkkiä, koska kameran akuista loppui virta, vaikka mielestäni akkujen lataustilannetta kuvaava symboli oli näyttänyt täysiä akkuja aivan äskettäin. :D




Useimmat tämän postauksen kuvista ikuistavat pieniä, kauniita asioita jalkojemme juuresta.




Lehtipuissa näkyy jonkin verran syysvärejä.






Kielon marjoja. (Myrkyllisiä nisäkkäille, mutta eivät linnuille.)




Jäkälätkin ovat kuin koruja, ainakin jos kuvat o(lisi)vat tarkkoja. :)









Hello and welcome!

Kävelyllä - Walk with me is a monthly link party and will run from 7:00 a.m. Finnish time on the 10th of every month through 11:55 p.m. on the last day of the month. 

Let's go for a walk (or a bike ride) around our neighbourhood, in a nearby town or a holiday destination and take some photos. A walk in your own garden would be perfect as well. :)

You can participate with several posts. Please remember to link directly to a specific blog post, not to your homepage. 

Just click on the InLinkz +Add Link button, copy the link you want to add and paste it to the URL field. The widget will bring in all the images associated with this URL and you can click on the one you prefer. You can also crop the image. 

The widget will automatically create a title for the link but you can edit it as well. Your email will be only visible to me. Agree to the InLinkz Terms of Service & Privacy Policy and save your link to the collection.

The idea of this link party is to encourage ourselves to take some exercise in the fresh air and observe the beauty around us... and to find new interesting blogs. Please remember to visit other participants and leave a kind comment. Like that we can also make new friends along the way.

Thank you for sharing and for linking back to the party!




Olen päättänyt kokeilla InLinkz-työkalua tässä haasteessa. Sen avulla voitte itse lisätä blogipostauksenne haasteeseen, valita otsikon ja mieluisimman kuvan. Kuvaa voi myös rajata mielensä mukaan. Otsikkoon voi lisätä esimerkiksi maan tai alueen, josta postaus on. Käyttöehdot täytyy myös hyväksyä ennen linkin tallentamista.

Linkkikohtaan lisätään siis postauksen osoite, esim. https://mywoodlandgarden.blogspot.com/2024/10/lokakuun-ensimmainen-kiva-paiva.html
Laitan tähän aluksi kaksi omaa postaustani, jotta varmistan, että uusin linkki tulee aina ensimmäiseksi, kuten tarkoitus on.

Kertokaa kommentissa, jos linkin lisäämisessä on ongelmia; koetetaan sitten ratkoa niitä yhdessä. Jos ette halua käyttää InLinkz-linkitystä, kertokaa postauksen osoite kommentissa ja lisään sen vielä tähän postauksen tekstiinkin.


Hauskoja kävelyretkiä kaikille!




You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 kommenttia:

  1. Pienet jäkälätorvet ovat kuin pieniä Hattivatteja :) Olen aiemmasta kävelyjutustasi asti miettinyt, että menen kävelylle, mutta en ole tainnut kävellä askeltakaan, koska mitään ei ole nähtävissä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäkälät ovat tosiaan hienoja. Olisipa hauskaa nähdä kuvia kissoista kävelyllä. :D
      Mukavaa päivää!

      Poista
  2. Upea postaus ja lähellä sydäntäni olevat kuvat. Haapa kuuluu minunkin suosikkipuihini ja oikein vanhat ja halattavat viisaat männyt. Samoin tuo sammal ihan läikäytti sydäntäni ja kaikki nuo torvijäkälät ja pisarat hämähäkkien seiteillä. Pienet asiat ovat kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Enkuli, ja tervetuloa mukaan haasteeseen, jos vain suinkin ehdit! Meillä on tässä ympäristössä enemmän kuusia kuin mäntyjä, joten minun halauspuitani ovat olleet kuuset. Vanhat puut ovat ihania. Tuntuu, että pieniä, kauniita asioita on erityisen paljon syksyllä.
      Mukavaa päivää!

      Poista
  3. Great idea !
    Beautiful photos !
    Hug
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, Anna! It would be lovely to join you for a walk in Portugal!
      Have a lovely day!

      Poista
  4. Sinä aloitit nyt tämän haasteen, hyvä! Minulla on jo aloitettuna oma kävelylenkkini, mutta en julkaise sitä vielä kun tänään julkaisin toisen postauksen. Tulen kyllä parin päivän päästä mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Kristiina! Odotan innokkaasti postaustasi! Aikaa on kuun loppuun asti ja osallistua voi useammallakin postauksella.
      Koetan julkaista oman postaukseni joka kuun 10. päivä kello seitsemältä aamulla. Tänään olin myöhässä, koska yö meni puiden pystyssä pysymistä jännittäessä. :)
      Mukavaa päivää!

      Poista
  5. As always, Sara, your pictures take on the mantle of art, and we stand in awe at your deft touch. I am very happy that you featured lichens today. They are truly fascinating organisms and unique in so many ways. Anyone with an hour or two to spare could do much worse than learn more about them. Have a great weekend coming up. All the best - David

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, David! Lichens, and mosses, are fascinating and beautiful organisms. I have a good book about them but at the moment I'm a not-very-knowledgeable admirer.
      Happy weekend! I'm looking forward to seeing your post(s) here. ;)

      Poista
  6. Moi Sara! I propose today a "walk" in the Turku city center to discover its new funicular.
    Have a nice and colourful weekend! 👋😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much, Luisella, for your beautiful and interesting post... and for joining this photo challenge! 🤗
      We had stormy winds last night and it's cloudy today but the autumn colours are lovely in any weather.
      Happy weekend!

      Poista
  7. Your fall scenes are beautiful. I shared a post of a walk through my son's neighborhood in the fall which is fully decorated for Halloween. Thanks .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much, Judee, for joining this photo challenge and linking back! Your post is full of October beauty. Have a happy weekend!

      Poista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!