Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

21.10.2024

Kaikkea kivaa

 


Ihanaa sateista, lokakuista iltaa! :) Tämä on välipostaus, johon ei voi jättää kommenttia. Aika menee niin kovaa vauhtia, että jo syyskuussa otettuja kuvia uhkaa jäädä postaamatta. Nyt siis sataa, mutta vielä auringon laskiessa puiden keltaiset ja oranssit lehdet hehkuivat... nyt jo enemmän maassa kuin puissa.

On ollut sumuisia aamuja ja värikkäitä auringonlaskuja, tihkusadetta ja lehtienlennättelytuulta. Ja jouluun on enää reilut kaksi kuukautta!




Nytpä niitä on sitten maistettu, nimittäin uusia glögikuulia. Minun joulussani suklaa on tärkeämpää kuin marmeladi, mutta Fazerin kuulat ovat jonkinlainen must. Maistelin yhden marmeladipallon huolellisesti. Mielenkiintoinen, mutta ei uusi suosikkini.





Näistä toisiinsa nojaavista punahatuista otan näköjään kuvia niin pitkään kuin ne pysyvät pystyssä... :)




Itsestään kylväytynyt orvokki kukkii vieläkin kauniisti...




... ja sen vierellä kasvaa jotain pienikukkaista luonnonkasvia. Kukat ovat hennosti vaaleansiniset.




Glögi-piparkakkuhetkiäkin on jo vietetty... :)











Ristikko-Jäniksen Pupuvaarassakin ollaan jo joulunodotustunnelmissa. Yhdessä hauskassa kuvassa jäniksenpoikaset tanssivat sadetanssia rummun tahdissa LUMI-LUMI-SADE-SADE-TULE-TULE-LUMI-SADE... :)




Sokoksen verkkokaupassa joulun uutuuksia ihastellessani huomasin Pentikin kivan keittiöpyyhkeen. Resepti alkoi kiinnostaa minua, koska vaikka ainekset ovat suunnilleen samat kuin meidän piparkakkutaikinassamme, nesteen ja mausteiden kiehauttaminen oli minulle uutta! Tätä täytynee kokeilla...





Halauksia. Hugs!