Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

22.9.2024

Metsään on tullut jo syys... 𝅘𝅥𝅘𝅥𝅮




... lohduton yön hämäryys... :)

Näissä kuvissa on syksyistä hämärää ja välissä värin ja valon pilkahduksia. Useimmat kuvat on otettu tässä kuussa.




Lapsena ainakin Savossa laulettiin: 

Metsässä kuollut on pyy,
mikä lie kuoleman syy?
Lieköhän purrunna kyy...

Muistaako kukaan teistä tällaiset sanat? :)





Voisiko krysanteemi olla kauniimman värinen?















Keltaiset lehdet vihreällä nurmella näyttävät kauniilta... ja matalalta paistava aurinko tekee maisemista mielenkiintoisempia kuin korkealta paistava. :)




Tämä on vanha kuva kukasta, joka tuli jonkin siemensekoituksen mukana. Blogiystävällä oli joitakin viikkoja sitten kuvassa samanlainen (?) kukkanen. Mainiot värit ja jos tämän nimi on kirjokakkara, mainio on nimikin.









Kun kirjoitan tätä postausta lauantai-iltapäivällä, itäisessä Suomessa tuulee navakasti. Värikkäiden lehtien pyörteet ilmassa ovat hurmaava näky. --- Ooh, nyt alkoi sataakin! Mikä ihana syyssää! 






Ruokaostoksilla huomasin, että tarjolla on jo joululimsaa. :) Kassahenkilökin mainitsi ostokseni ja minä sanoin, että olen jo innoissani joulun lähestymisestä.

Kaikki eivät tietenkään (vielä) ole. Omassa elämässäni olen huomannut, että hienoimmatkaan suunnitelmat eivät välttämättä toteudu, ja koska joulu on minulle hyvin tärkeä juhla, olen varsinkin viime vuosina alkanut nautiskella sen lähestymisestä jo hyvissä ajoin etukäteen. Joulun odotus ja suunnittelu eivät sulje pois syksystä ja sen tunnelmasta nauttimista. Itse sanoisin, että pikemminkin päinvastoin. ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!






2 kommenttia:

  1. Varisevat lehdet. Ja Metsäkukkia. Niistä tulee mulle muistot mieleen: isä ja haitarimusiikki, josta hän niin tykkäsi ja itsekin sitä soitti. Nuorena kuulemma tansseissakin oli soitellut. Isä kuoli yli 30 v. sitten ja alkuun hänen kuolemansa jälkeen kestänyt kuunnella radiosta haitarikappaleita.

    Ihanat nuo sinun kuvat!

    VastaaPoista
  2. Paljon on taas ihania kuvia sinulla <3 rentouttavaa pyhäpäivää sinulle !!

    VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!