Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

4.7.2024

Valkoista!

 



Hei ja kaunista kesäpäivää! Repolaisen värihaasteessa etsitään tällä kertaa suorastaan taianomaisia värejä, valkoista ja jäätä. Minä innostuin haasteen talvisesta osuudesta niin paljon, että jää- ja lumikuvien määrä on valtaisa. Karsin määrää pienemmäksi ja julkaisen ne omana postauksenaan. Tässä postauksessa on valkoisia kukkia.

Jääpalat drinkissä olisi kyllä hauska kesäinen jääaihe! Hmm... :)









Blogeissanne näkyy olevan vaikka kuinka paljon ihania uusia postauksia. Koetan ehtiä niitä kommentoimaan. Viime viikon hellejakso toi lisätyötä, sitten satoi (ei tosin taaskaan niin paljon kuin ennusteissa oli luvattu). Tästä päivästä näyttäisi tulevan kohtuullisen lämpöinen ja poutainen, joten ulkotyöt kutsuvat.

Olen kyllä istunut myös TV:n ääressä. Maantiepyöräilyn Italian ympäriajo ei ole pitkään aikaan kulkenut meidän "kotikulmilla", mutta uskomattoman hauskasti Ranskan ympäriajo alkoi tänä vuonna Italiasta ja kolmena ensimmäisenä päivänä ajettiin mm. Toscanassa, Emilia-Romagnassa ja Piemontessa. Tuttuja paikkoja ja muun muassa vihkikirkkomme vilahti kuvissa. Jälleen kerran olemme saaneet myös nauttia Peter Selinin mainiosta kommentoinnista.



Ihanaa heinäkuuta!

Have a lovely July!



19 kommenttia:

  1. Valkoinen on hempeä ja kaunis väri ♡

    VastaaPoista
  2. Oooooooh.... valkoinen ei todellakaan ole väritön, vaikka niin olen jostain lukenut!
    Kertakaikkisia Upeuksia, johtuen taidostasi kuvata!!
    Ja voi miten kutkuttavan hyvä mieli tuli, kun saa jäädä odottelemaan jääpostausta... jännittää ihanalla tavalla!! Ei jäätävää, vaan hellivää heinäkuuta toivottelen kuitenkin sinulle!!

    VastaaPoista
  3. Valkoiset kukkasi olet kuvannut arvokkaasti! Vaikka itse en pidä valkoisesta, niin ei minua toisten valkoiset kukat tai muu valkoisuus saa tärisemään vilusta 🤣, niinkuin arvelit. Ihan rauhassa vaan ilolla kohti valkoista! 😁

    VastaaPoista
  4. Voi miten upeaa valkoista! ❤️ Vai on teillä "kotikulmat" ja vihkikirkkokin Italiassa! ❤️ Kiva kun saitte nähdä tuttuja paikkoja tv:ssä. Kaunista heinäkuuta sinulle! 🤗☀️🌷🌼

    VastaaPoista
  5. Gorgeous white flowers ! And pictures !
    Weather is so uncertain those days...
    It's always nice to see on tv where we were once...
    Have a shinny day !
    Anna

    VastaaPoista
  6. Anonyymi4/7/24 12:17

    Minulla lyö vielä ihan hutaa tuon haasteen kanssa. Valkoista kyllä löytyy, mutta tuo jää.
    Varmaan hienoa katsoa tuttuja maisemia. Muistella samalla ihania tapahtumia. T. Sartsa

    VastaaPoista
  7. In your normal talented way, Sara, you have taken white, emblematic of purity, and presented a series of artistic interpretations that are breathtaking. You have a very good eye!

    VastaaPoista
  8. Noin taitaa tosiaan olla että valkoinen ja jää ovat taianomaisia. Oivallus sinulta 💕
    Tuo lummekuva on kuin satukirjasta 📗
    Ihaiilen valkoista vaikka vielä muutama vuosi sitten en melkein voinut sietää 🙃🤔

    VastaaPoista
  9. Niin kauniit kukat ja kuvat 🌸🌸🌸

    VastaaPoista
  10. Ihania valkoisia kukkia! Nyt on pakko kysyä, että asutko sinä Italiassa? Jos näin on, niin se on mennyt minulta ihan ohi. Mukavaa päivän jatkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kysymyksestäsi, Kristiina! Olen asunut Italiassa noin 14 vuotta, mutta nyt taas Suomessa jo aika pitkään. Harmittaa, että Italian-aikoihin en vielä ottanut kuvia digikameralla ja bloggaamisenkin aloitin vasta Suomessa. Olisi ollut paljon mielenkiintoista kuvattavaa ja kerrottavaa... Varsinkin Pohjois-Italian maisemat ovat jääneet sydämeen ikuisiksi ajoiksi. :)

      Poista
  11. Valkoinen on upea väri yhdistettynä luonnon muihin väreihin. Meidän valkoinen alppikärhö kuoli viime talven säävaihteluihin tai sitten juuret söi myyrät. Valkoinen juhannusruusu löytyy pihaltamme ja yksi valkoinen pioni, jonka mieheni ennätti ajaa ruohonleikkurilla alkukesästä. Näyttää siinä olevan kolme nuppua tulossa :) Tykkään kyllä eri väreistä ja se oranssirakkaus on kyllä vahvistunut viime aikoina. Miehenikin on innostunut ja haaveilee jo oranssista autosta.

    VastaaPoista
  12. Miten upeita valkoiset kukat ovatkaan!
    Kiva kuulla, että teillä on jopa vihkikirkko Italiassa. Itsekin tykkään Pohjois-Italian maisemista, Garda-järven seudusta ja vuoristosta.

    VastaaPoista
  13. Ihania valkoisia kukkia ja kuvia.

    VastaaPoista
  14. 'White' stunningly photographed. Happy July, Sara. The Tour is very time consuming,

    VastaaPoista
  15. While your winter is so very long and cold, Sara, you have captured its magical, sensational beauty in your post above!

    VastaaPoista
  16. A-P-U-V-A.... Ihan pakko tulla tänne kommentoimaan JÄÄ-kuviasi, kun sinne ei voinut.
    Ihan mielettömiä.... aiheet, kuvakulmat, värit, monimuotoisuus....
    Oletko koskaan osallistunut kuvillasi Vuoden Luontokuva-kilpailuun?
    Ehdottomasti ainesta tuollaisella kuvasilmällä!!!
    Kiitos näistä molemmista upeista postauksista!!

    VastaaPoista
  17. Sara, I looked at your winter photos with snow and ice - they are beautiful, but I thought how good it is that winter is not coming soon and I can enjoy the warm days.

    VastaaPoista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!