Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Thank you for your visit.

26.1.2023

Pahvia ja paperia :)

 


Onpas tällä postauksella mielikuvitukseton nimi, ja kuvatkin ovat hieman valjuja. :) Sää on pysynyt edelleen pilvisenä täällä Itä-Suomessa. Mukavan lauhaa on kyllä ollut; keskiviikkona maksimilämpötila oli oman mittarimme mukaan +3,4 C. 

Ensimmäisessä kuvassa on Clementonin jouluvalikoimaan kuuluva Lontoo-palapeli, jonka sain valmiiksi tämän kuun alussa. Ihan mukava koota, vaikka melko samanlaista sinistä on paljon. - Vaikka pyhät ovat ohi ja eletään "härkäviikkoja", minulla on tekeillä vielä yksi 1000 palan peli, jossa on aika hieno kuva... Kuvia tulossa myöhemmin. :)

Varsinkin näin vuoden alussa voi blogeissa ihailla mielenkiintoisia postauksia kalentereista, bujoiluharrastuksesta ja muusta sellaisesta. Minä olen pitänyt päiväkirjaa alakouluiästä lähtien ja jo vuosia sitten kirjoitin muistiin monenlaisia listoja ja liimailin kirjojen sivuille muistoja, kuten viestilappusia tunneilta, piirroksia, runoja, matka- tai elokuvalippuja, lehtileikkeitä, tarroja jne. Nyt harrastaminen on vielä hauskempaa, kun esimerkiksi verkosta löytää rajattomasti ideoita sekä esimerkiksi kuvia, joita voi itse tulostaa. Yhden tosi tärkeän asian olen oppinut vasta netistä: nuorempana näin paljon vaivaa, kun yritin leikata lehtikuvia siisteiksi suorakulmioiksi, mutta revityt reunathan ovat paljon rouheampia. :)

Pahvipakkauksista ja korteista saa helposti kivaa materiaalia askarteluun, leikekirjaan ym. Minä liimailen kalenterin sivuille tunnelmaan sopivia kuvia lempikekseistäni tai kosmetiikkatuotteista, esimerkiksi tämä iiriksen kuva on italialaisesta voidepurkin pakkauksesta.
Kun pahvista kuorii päällimmäisen kerroksen erilleen...
... saa ohuemman kuvan, jota on mukavampi liimailla esim. päiväkirjan sivuille:
Blogeista saa paljon hyviä ideoita. Sivun raidoittaminen/viivoittaminen yliviivaustussilla on yksi suosikkini:
Aurinkoisia kuvia ihanasta amarylliksesta en siis tänä joulunseutuna saanut, mutta tässä vielä muutama kuva sen vaaleasta eleganssista:


Tähän postaukseen ei voi jättää kommenttia. Toivotan kaikille oikein mukavaa iltaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Vielä on muutama päivä aikaa katsella ja kuunnella upeaa konserttia "Barokin laulumusiikkia Leipzigista" Yle Areenassa!