Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

3.6.2024

Kaikkea kivaa

 


Aivan ensiksi: Kiitos taas kerrassaan mainioista kommenteistanne! Minulla on ollut monta iloista hetkeä lukiessani niitä.

Tämän postauksen kommenttiosio on kuitenkin suljettu. Ukkonen pitää minut usein poissa koneelta ja Internetistä, ja silloin kun ei ukkosta, pitää olla ulkotöissä, pian myös taimenistutuksessa. Onneksi vettä on vihdoin saatu!

Ensimmäisenä kivana kuvana on kanadanatsalea 'Violetta', joka vieläkin kukkii heikosti jänisten/rusakoiden tuhotöiden jäljiltä, mutta sentään kukkii.

Tuomenkukkien tuoksu huumaa.




Aurinko laskee jo melkein pohjoiseen. :)




Kimalaisia on paljon. Tämä kuva on kyllä vanha, mutta se on suosikkini. Tästä ei hyönteinen söpömpi voi olla.




Punakoivun lehdet alkavat punertaa. Tässä kuvassa ne ovat vielä siitepölyn peitossa, mutta nyt on sade puhdistanut ilman ja pinnat. 







Kesäinen kahvihetki...




En syönyt kolmea leivonnaista, ne ovat lautasella vain kuvan takia. Italian tuomisia, söpöltä nimeltään strudelini... :)





Joutsenten synkronoitu uinti eli taitouinti ihastuttaa aina vain. :)




Tämä suloinen pikkuorvokki oli syntynyt todella kuivalle ja paahteiselle paikalle. Olen kastellut sitä ja nyt sillä on jo vaikka kuinka monta kukkaa. Toivottavasti se tekee siemeniä ja ensi vuonna paikalla on monta kukkasta.





Tuoksuvia kesäpäiviä!