Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

23.5.2024

Taukoliikuntaa tuulikellon tahdissa ja muita ihania toukokuun juttuja


TUULIKELLO


Olen ajatellut ja sanonutkin monta kertaa, että lempivuodenaikani on syksy. Mitä hupsutusta! Kyllähän alkukesä ja sen hento vihreys ja vihdoinkin lämmin sää ovat jotain aivan uskomatonta, varsinkin kun ulkona olosta voi nauttia ilman hyttysiä!

Toukokuun päivien ihanuutta on korostanut lämmin tuuli. Yleensäkin pidän tuulesta (jopa kovasta, jos se ei tee vahinkoja) ja tuulikellot ovatkin lempiesineitäni. Tuulikellokuva ei muuten ole tältä vuodelta; täällä ei vielä ole noin tummanvihreää.

Niin, nautiskelin venyttelystä terassillamme - jos osaisin oikeasti joogata, tämän postauksen otsikko olisi "Taukojoogaa...". :)

Sisällä odottaneet yrtit ja orvokit on nyt siirretty ulos keittiön ikkunalle, ja ne kaikki kasvavat hurjaa vauhtia.


TUOKSUJA


Lähimpään kukkakauppaan tulee kukkalähetys tiistaisin, joten siitä nimi. :)


TIISTAIKIMPPU


Muutama päivä sitten saapuivat vihdoinkin RistikkoJänis-lehden keräilykampanjan Finlayson-tyynyliinat. Kuten olen kertonut, mainio RistikkoJänis on yksi suosikkilehdistämme, joten oli helppoa kerätä kampanjalipukkeet tuplana, joten saimme siis kaksi tyynyliinaa. :)


TYYNYLIINA

TYYNYLIINAN TOINEN PUOLI :)


Ensimmäiset veneet liikkuvat järvellä ja rikkovat tyynen järvenpinnan.


TYYNI?


Tähän väliin yksi tunnustus. :) Blogiystävä Ritan kanssa on puhuttu keveästä kesälukemisesta. Minusta tämä Kinsellan Himoshoppaaja-sarja alkoi mainiosti, mutta sarjan edetessä tarinat alkoivat vääjäämättä toistaa itseään. Minulla on kuitenkin sarjan ensimmäiset kirjat, koska ostin niitä lentokentiltä. Entisinä aikoina tuli lennettyä enemmän ja joskus koneen lähtöä joutui odottamaan tunteja - nämä kirjat ja sudokut auttoivat minua odottamaan hyväntuulisena. :)

Olen näköjään jopa tehnyt postauksen sarjan ensimmäisestä kirjasta...


TUNNUSTUSTämän koivuangervokuvan tarkennus on näköjään mennyt pieleen, mutta väri onkin tässä pääosassa. :) Herkkä vihreä on toivon väri, toivon hyvistä kesäsäistä, kasvien hyvästä ja terveestä kasvusta, ihmisten hyvinvoinnista, rauhasta...

Tähän postaukseen ei voi jättää kommenttia. Rauhaisia kesäpäiviä kaikille!


TOIVOOletko koskaan keskeyttänyt tekemisesi haistellaksesi kukkien tuoksua?

◻ Hyvin usein
◻ Kyllä, joskus
◻ En