Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

18.7.2023

Tuoksuvia suosikkeja

 
Hei taas ja mukavaa heinäkuista päivää! 

Blogiystävä Ritan kanssa on usein vaihdettu vinkkejä erilaisista suosikkituotteista, ja hänen taannoisesta postauksestaan sain innoituksen tämänpäiväisiin kuviin. Ensimmäisessä kuvassa on Estelle & Thildin käsisaippua, suihkugeeli ja käsivoide. Etsin tärkeille kesävieraille hieman ylellisen tuntuisia (ja näköisiä) tuotteita ja nämä olivat kyllä hyvä valinta. Sitruunainen tuoksu on ihanan raikas.




Sitten niihin hiustenhoitotuotteisiin. Ritan kysymykseen muotovaahdon tai hiuslakan käyttämisestä vastaan näin: En käytä muotovaahtoa - se on minulla toiminut vain silloin, kun hiukset ovat lyhyet. Tällä hetkellä hiukseni ovat puolipitkät ja suihkautan niihin aamulla kampaamisen jälkeen hiukan lakkaa.

Alla olevan kuvan otin jo muutama viikko sitten, kun huomasin, että minulla oli juuri ostettuna kaksi tuotetta kolmelta lempimerkiltä. Ruotsalaisen Estelle & Thildin ripsiväri on yksi parhaista koskaan käyttämistäni ja myös huulipuna on mielestäni erittäin hyvä.

Herbina ja XZ:hän ovat molemmat suomalaisen Bernerin tuotteita. Herbinan syväpuhdistava shampoo ja kosteuttava hoitosuihke sekä XZ:n muotoilusuihke ovat minulla melkein päivittäisessä käytössä ja niissä on kaikissa ihanan raikas, vihreä tuoksu "karviaismarja", kuitenkin niin kevyt, että se ei ainakaan minusta tunnu häiritsevän voimakkaana. Kuvan hiuskiinne on todella tehokas, itse asiassa minusta hieman liiankin...




... ja niinpä käytän hiuskiinteenä tätä Erisanin hajusteetonta lakkaa, jonka extra strong -pito on kevyempi kuin yllä olevan XZ-kiinteen. Ja mikä tärkeintä: minusta tästä ei jää ainakaan mitään näkyviä jäänteitä hiuksiin. On lakkoja, joiden käytön jälkeen hiuksiin jää helposti vaaleita hippusia, mikä tietysti näyttää aivan kamalalta.

Kuvassa myös tämän kesän ensimmäinen poimittu laventelikimppu. <3




Näiden Erittäin hienojen suomalaisten shampoiden ostamiseen sain sysäyksen Suomen kaunein koti -ohjelmasta. (Kuten olen kertonut, minulla on ristiriitainen suhde tähän TV-ohjelmaan. Toisaalta on ihanaa katsella kiinnostavia koteja ja saada ideoita, toisaalta suututtaa seurata miten huonoja pisteitä jotkin kodit tai kesämökit saavat. Toisen jakson jälkeen olin heittää televisiota kaukosäätimellä, joten oli pakko pitää taukoa sarjan seuraamisesta.) No niin, siis yhdessä kesämökin saunassa oli rivissä kolme eri väristä shampoopulloa, mikä näytti todella kivalta. Minunkin oli tarkoitus kuvata näitä pulloja jotenkin sauna- ja kesähenkisesti, mutta otin nämä kuvat sateisena päivänä eikä tullut hyviä kuvausideoita. :)




Sateiseen päivään mahtui kuitenkin paljon piristystä. Laventelin lisäksi hajuherneet alkavat kukkia ja köynnöskuusamalla on nuppuja. Kuinka voikin kukilla olla ihana tuoksu?! 

Kuten aiemmin kirjoitin, laventelit nauttivat kesäkuun paahteesta. Heinäkuu on ollut niin sateinen, että minusta tuntuu, etteivät kukat tuoksu kovin voimakkaasti. Italiassa melkein pari vuosikymmentä sitten kerätyt kukat tuoksuvat pusseissaan vieläkin aivan yhtä raikkaina kuin vasta kuivattuina. <3




Ihanaa päivää!

Have a lovely day!




9 kommenttia:

  1. Ihanaakin ihanampi hyväntuoksuinen postaus 💜 Laventeli tuoksuu tänne asti. 😀

    Estelle & Thild ei yhtään tuttu, vaikuttaa laadukkalta. 🌹

    Erittäin hieno suomalainen shampoo mielestäni nimensä mukainen, hieno ja hyvä.
    Olen käyttänyt tervaa ja mustikkaa. Kumpainenkin nautinnollinen kokemus.

    Huippujuttu! Karviaisen tuoksua... Nyt on varmaan puolisoni kanssani samaa mieltä että sitä on tutkailtava 💚 Ostimme tänä kesänä karviaispensaan ja aivan autuaina söimme sen pienen sadon jonka saimme. Kiitos antoisasta esittelystä Sara ja kiitos myös maininnasta. Tunnen olevani "kuuluisa" 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! 💜
      Karviaismarja ja raparperi ovat molemmat minulle jotenkin ihmeen ihania makuja (ja tuoksuja), kirpeän raikkaita ja niin nostalgisia, heti tulevat lapsuuden kesät mieleen.
      Estelle & Thild -tuotteet ovat minusta todella hyviä, mutta sen verran hinnakkaita, että ostan niitä itselleni silloin, kun Stockmannilla on jokin alennuskuponki- tms. kampanja. 😄
      Mukavaa tiistaipäivää!

      Poista
  2. It's a small luxury to use lotions, soaps and hair products with beautiful scents. I think it is important to pamper oneself in these small, personal ways. The packaging is also very pretty. I love the scent of lavender, especially. The flowers are a little gift this time of year. We have to enjoy them when we can. Hope you are having a lovely July. xx K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your comment, dear Karen, and thank you for the wonderfully calming posts on your blog.
      Yes, sometimes we need to comfort ourselves with small luxuries and soothing pleasures even when living a moderate, yet meaningful, life. :)
      I'm having a lovely July: In Northern Europe, we are lucky with the temperatures now, when in so many places it's terribly hot.
      Stay safe and well! xx

      Poista
  3. Kiitos, Suvi! <3 Ihanaa heinäkuun loppupuolta sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Good review of skin care products, Sara. I often buy shampoos in Finland that are in your photo. This is a birch and tar shampoo. I like their smell.
    Happy weekend!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, Nadezda. It's great that you have found some Finnish products you like! Birch and tar are perhaps slightly unusual as shampoo smells but they are so good.
      Happy weekend to you too!

      Poista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!