Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Thank you for your visit.

26.9.2023

Piparkakkukausi avattu - Comfort Town Kiovassa

 


Hyvää syyskuista huomenta! Ohhoh, aika lentää tosiaan - muutaman päivän päästä alkaa jo lokakuu. Tänä vuonna en ole vielä nautiskellut glögistä, mutta tunnelmallisia piparkakkuhetkiä on jo vietetty. Niinpä tässä tulee monta kuvaa pipareista sekä kahviastiastosta, joka on koristeltu kesäkukilla, mutta sanomme sitä syysastiastoksi sen maanläheisten värien takia. :)
Pilvisen aamun piristykseksi kuva The Guardian -lehdestä. Comfort Town, Kiovassa sijaitseva asuinalue on valmistunut 2019 (ja siitä on näköjään kerrottu Iltalehdessä vuonna 2021), mutta minä törmäsin tähän ihanuuteen vasta tänä aamuna. Käykääpä katsomassa lisää kuvia täällä: https://www.theguardian.com/world/gallery/2023/sep/25/colours-give-comfort-in-these-difficult-times-ukraines-lego-inspired-city-in-pictures

Syynä värien käyttöön oli tiettävästi niukka budjetti. Arkkitehtien tavoitteena oli rakentaa houkutteleva asuinalue, ja värien käyttö oli edullinen tapa luoda kaunista. On alueella kyllä paljon muutakin viehättävää. 

Kunpa tällaista kaupunkiarkkitehtuuria olisi enemmän ja kunpa kaikki talot, kaupungeissa ja maalla, olisivat turvallisia! Ainakin yksi venäläinen drone on täällä tehnyt vahinkoa.


Photo: Alessio Mamo/The GuardianSLAVA UKRAINI!

Glory to Ukraine!


13 kommenttia:

 1. Buongiorno carissima Sara, che meraviglia i tuoi dolci biscotti e la foto di Kiev che hai postato! Grazie dei tuoi pensieri, un abbraccio forte, nuova amica 🤗💕

  VastaaPoista
 2. Piparkakkuja en vielä kaipaile, mutta glögi kävi jo mielessä, että sitä pitänee hankkia seuraavalla kauppakerralla tai ainakin tutkailla, että joko sitä löytyy jostakin. Jospa sitä löytyisi viikonlopun kirjamessujen yhteydestä, sillä seurana on ruoka- ja viinimessut.
  Turvallista syksyä ja väri-iloa :)

  VastaaPoista
 3. Miten ihanan ja seesteisen tunnelman oletkaan saanut luotua kuviisi Sara. Tuntuu kuin itse istuisi tuossa pöydän ääressä nauttimassa pipareista, kahvista ja kynttilän luomasta tunnelmasta. ❤️

  VastaaPoista
 4. Kauniita astioita ja pipareita, tunnelma on taattu 🧡
  Kivasti esittelit asuinalueen, söötit kutsuvat värit.
  Ihana tuolla olisi rauhassa asua.

  VastaaPoista
 5. Lovely biscuits ! Chill atmosphere...
  Slava Ukraini !
  Anna

  VastaaPoista
 6. Kauniit värit ja kuviot astiastossa! Syksyyn sopivaa! 🌺
  No, niinpä onkin lokakuu ihan kohta alkamassa. Kyllä aika rientää. 😄
  Kaunis väritys taloissa. Mikä siinä onkin, että Suomessa uudet kerrostalot maalataan usein tummanharmaiksi tai jollakin ”neutraalilla” värillä joka tapauksessa.
  Toivottavasti kaunis asuinalue säilyy enemmiltä tuhoilta!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on jo jouluiset tunnelmat meneillään :) Ja niin upeita syyskuvia tuolla aiemmin! Töissä olen useammankin asiakkaan kanssa jutellut siitä, että syyskuu meni kovalla vauhdilla, eli kohta on joulu :)
  Talokuva on ilo silmälle!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis astiasto, sopii hyvin yhteen pipareiden kanssa. Itse en voi syödä pipareita tai juoda glögiä mausteallergioiden takia. Joskus tein itse taikinan maustettuna siirapilla, fariinisokerilla ja muilla sopivilla aineilla. Pelkkään lämpimään marjamehuun on tyytyminen.

  VastaaPoista
 9. I always love to see your beautiful use of candles, Sara. Alas it is just too hot to have them burning from now on.

  VastaaPoista
 10. It's really a nice Comfort-town, Sara. Very colorful. Love your autumnal dish, I have no any like yours. Happy week.

  VastaaPoista
 11. Kuinka söpöjä nämä keksit ovat.
  Niiden täytyy olla herkullisia.
  Herkkä postaus.

  VastaaPoista
 12. 🤎 Grazie! 🤎Kiitos! 🤎 Thank you! 🤎 Obrigada! 🤎

  VastaaPoista


Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile, but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!