Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Thank you for your visit.

23.4.2022

Ukrainan kansallislaulu x 3

 
Hei taas ja mukavaa lauantai-iltaa! Ukrainan kansallishymni on niin hieno, että ainakaan minä en ole väsynyt kuuntelemaan viime aikoina eri maissa tallennettuja esityksiä, päinvastoin. :) Tässä postauksessa on kolme uutta suosikkivideotani. Ensimmäisenä laulaa georgialainen Ensemble Tbilisi.
Toisella videolla esiintyy folk-yhtye Verva:
Ja kolmannella videolla laulaa Dzidzio (eli laulaja Mykhailo Khoma). :D Hymiö tuossa johtuu siitä, että kun ensimmäisen kerran näin Dzidzio-bändin Kansan palvelija -sarjassa, en ollut varma oliko se keksitty sarjaa varten vai ihan todellinen.

Sarjastahan on Areenassa katsottavissa ensimmäinen kausi sekä elokuva. Toukokuussa tulee katsottavaksi toinen kausi. Ainakin ensimmäinen kausi on ehdottomasti katsomisen arvoinen ja ajoittain hulvattoman hauska. Suomikin mainitaan. ;)

💙💛


Taras Borovokin hittikappaleesta Bayraktar on tullut minulle voimabiisi. :) Lehdissä on ollut hiljattain useita YouTube-linkkejä, mutta minusta tämä jo aiemmin jakamani on edelleen paras äänenlaadultaan. :)

Ei totuta sotaan!
(Please notice that the comments are disabled for this post.)