Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Thank you for your visit.

29.12.2021

Happy new year! - VuosikollaasejaHyvää huomenta! Toivottavasti olette nauttineet joulun tunnelmasta, mahdollisista vapaapäivistä, talvisesta luonnosta, lahjakirjoista, hyvistä ruoista jne. Pian vaihtuu vuosi ja toivon todella, että 2022 tulee olemaan meille kaikille parempi kuin tämä nyt päättyvä. :)

Vuodet 2020 ja 2021 ovat olleet sellaisia anni horribiles, että blogini perinteiset vuosikollaasitkin ovat jääneet tekemättä ja/tai julkaisematta. Tässäpä siis kollaaseja vuodelta 2020. Niiden haalistuneet sävyt kuvaavat sitä, että niin parhaat kuin pahimmatkin hetket ovat jo muisto vain. :)


Vuonna 2020 sentään luin kohtuullisen määrän kirjoja Helmet-lukuhaasteeseen. Päättynyt vuosi oli ihan "disasteri", mutta uusi Helmet-haaste julkaistiin tänään, joten ei muuta kuin lukemaan! Vuodelta 2021 on vain tämä yksi kollaasi. 

Sen värikkäiden kukkien myötä toivotan kaikille lukijoille ihanaa uutta vuotta 2022!
Huomaathan, että tähän postaukseen ei voi jättää kommenttia. 
Palaan blogimaailmaan vuodenvaihteen jälkeen.

Please notice that comments are disabled for this post.
See you next year! :)