Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

3.7.2019

Vielä toukokuista Oxfordia - The Lower Garden



Tässä postauksessa palaamme vielä aurinkoiseen Oxfordiin ja yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan. Siirrymme muurien ympäröimästä puutarhasta ulos Lower Gardeniin, alla olevassa kartassa ylöspäin. :) Todellisuudessa kasvitieteellinen puutarha on koillis-lounaissuunnassa ja Lower Garden melkein etelään päin.


As you remember, I visited Oxford and the Botanic Gardens in May. Today's post is about the Lower Garden. I took very many photos - but I must say there are much more beautiful photos on the official website. :)

Thank you very much for your comments on my previous posts. Comments remain closed until I have visited you all.


Ensimmäisenä voimme ihailla kivikkopuutarhaa. Se on perustettu 1926 ja uudistettu 1990-luvun lopulla. Puutarhaa varten tuotiin 125 tonnia hiekkakiveä läheiseltä louhokselta.

Keskipäivän auringossa oli vaikeaa ottaa tunnelmallisia kuvia.







Digitalikset kukassa melkein kaksi kuukautta aikaisemmin kuin omalla pihalla:







Puutarhassa on hyötykasvialue, jossa myös esitellään "kasveja, jotka muuttivat maailmaa" (peruna, riisi, kahvi, kaakao, tee, jne.), sekä esimerkiksi Merton Borders (perustettu 2011), jonne on istutettu muun muassa Välimeren maiden kasvillisuutta, tarkoituksena luoda ja kokeilla istutuksia, joita ei tarvitse kastella tai lannoittaa ja jotka kestävät kuumuutta ja mahdollisia entistä pidempiä kuivuusjaksoja.








Auringonkukat eivät kukkineet vielä, paitsi tämä... :)




Muuria vasten kasvaa kauniita köynnösruusuja:






Viimeinen kuva on yksi suosikeistani. Se onkin otettu alkuillasta.



Hyvää yötä! - Good night! - Buona notte! :)