Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! 💚

Thank you for your visit.

11.5.2024

Saran BLOGIKIRPPIS: näin se toimii :)




 Luethan tarkkaan nämä ohjeet!

1. Panen myyntiin siistejä ja hyväkuntoisia, itselle ja perheelle ostettuja tavaroita, jotka hinnoittelen mielestäni mahdollisimman reilusti sekä ostajan että myyjän kannalta. :) 

2. Tarvittaessa lähetän sähköpostitse (sara.villaemilia@gmail.com) tarkempia kuvia ja lisätietoja. Ensimmäinen varaaja ja maksaja saa tuotteen. Maksu suoritetaan pankkitilille.

3. Kotimme on savuton eikä meillä ole lemmikkieläimiä. Koetan lähettää tuotteet mahdollisimman puhtaina ja raikkaina. Käytän hajusteetonta pyykinpesuainetta. 

4. Jotkin myytävistä tuotteista ovat vuosia, jopa vuosikymmeniä vanhoja. Kerron huomaamistani kulumista ja/tai vioista mahdollisimman selvästi. Tuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

5. Kerron vaatteen valmistajan ilmoittaman koon, jos merkintä vaatteesta löytyy. Annan myös muutamia hyödyllisiä mittoja, joita voit verrata omiin vaatteisiisi. Ks. kuvat alla!

6. Tavaran hinnan lisäksi ostaja maksaa postikulut. Lähetän tuotteen aina mahdollisimman edullisesti, pakettina, pikkupakettina tai kirjeenä. Pakettien lähettäminen maksaa tällä hetkellä 6,90 eurosta ylöspäin. On tietenkin harmillista, että lähetyskulut tekevät tuotteesta kalliimman. Koska pakettiin yleensä mahtuu useita tuotteita, niitä kannattaa siis ostaa useampia kerralla! :)

7. Sovimme sähköpostilla ostajalle mieluisimman vastaanottotavan, esim. automaatti/postin noutopiste/kotiinkuljetus.

8. Lähetän tuotteet mahdollisimman nopeasti, kun maksu näkyy pankkitilillä. (Huom.: Asun 15 km päästä lähimmästä postista.)

9. Niin kauan kuin minulla on omia, talteen otettuja pakkaustarvikkeita, kierrätän niitä enkä veloita pakkausmateriaalista mitään. 

10. Toivottavasti löydät täältä jotain tarpeellista ja kivaa. Tavaraa on paljon ja monenlaista. Koetan ehtiä järjestellä ja kuvata niitä teemoittain ja ajankohdan mukaan. Voit myös tiedustella sähköpostilla, jos etsit jotain tiettyä asiaa!



💚


Paidoista ja takeista ilmoitan pituuden niskasta helmaan sekä leveyden kainalosta kainaloon.




Housuista ilmoitan leveyden vyötäröltä, haarasauman korkeuden (takaa) sekä kokopituuden: