Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them! ❤

Thank you for your visit.

11.8.2023

Illan tullen - Muistakaa taas tarkistaa kommenttien roskapostikansio!

 


Hyvää elokuista perjantaita kaikille! <3

Ja antoisaa ja turvallista uutta kouluvuotta pienille ja isoille opiskelijoille! Varmaan yksi syy siihen, että loppukesä on minusta todella tunnelmallista aikaa, on se että se valoineen ja tuoksuineen tuo mieleen syyslukukauden alun lapsuudessa ja nuoruudessa. Niin kuin toukokuun lopussa olin pakahtua onnesta kesän ja loman alkaessa, elokuun puolessavälissä olin innoissani uusista kirjoista, kynistä, kumeista ja oppimismahdollisuuksista. :) 

Tässä postauksessa on kokoelma kuvia elokuun hämärtyvistä illoista.








Tämä kasvi on (kai) ranta-alpi. :) Opin sen nimen vasta aikuisena ja se onkin yleistynyt rannallamme ja pihatien varressa vasta viime vuosina.




Tämän kuvan olen postannut aikaisemminkin. Loppukesän ränsistynyt kauneus on minusta ihastuttavaa.





Noin puolen vuoden mittaisen Instagram-seikkailun jälkeen olen palannut uudella innolla blogin pariin... ja olen tyytyväinen. Aikaa tietokoneen äärellä kuluu vähemmän. Blogipostausten tekeminen harvakseltaan sopii minulle ja nyt on enemmän aikaa myös muiden blogeille.

Tein pientä siivousta ja tyhjensin kommenttikansion roskapostin... ja ymmärsin, että se olisi pitänyt tehdä aikoja sitten. Nyt poistan roskapostit heti lopullisesti ja on helpompaa huomata, jos kansioon joutuu kommentteja, jotka eivät sinne kuulu. Outoa kyllä, mutta roskapostikansioon siirtyy myös kommentteja, jotka ovat olleet blogissa näkyvissä päiviä, jopa vuosia. Huomasin äskettäin yhden viimeviikkoisen kommentin, johon olin myös vastannut (!), kadonneen ja roskapostistahan se löytyi. Seuraavana päivänä sinne tupsahti kommentti vuodelta 2018!

Kannattaa muistaa, että (Bloggerin) roskapostiin katoavat erityisen helposti lyhyet, yhden virkkeen kommentit.




Isokuunliljan kukat ovat tyylikkäät.




Tunnelmallista viikonloppua!

Have a lovely weekend!





22 kommenttia:

  1. Beautiful pictures from far north :) Nature is so different here...
    School begins in the middle of September because Summer last until the beginning of October.
    Have a lovely weekend !
    Hug
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. In the middle of September, that's interesting! :)
      Thank you for your comment, dear Anna!
      Big hugs!

      Poista
  2. Komeat kukat, meidän kuunliljoissa paljon hennommat. Paitsi että joku söi nuput tänä vuonna, epäilen jänistä. Ei haittaa, lehdet ovat enemmän the juttu kuunlijoissa. Meillä on tarha-alpia, ja suikeroalpia, ihanat tähdenmuotoiset kukat. Ranta-alpikin on tosi kaunis. 💛

    Taas totean tietämättömyyteni; en tiedä missä kommenttien roskapostit voi nähdä. Enkä löydä sitä syöte-kohtaa josta puhuit, eli sivulinkkini blogirullassa eivät viimeksi lisätyt pyöri.

    Syyslukukauden alku kouluissa ja opistoissa ❤️ Vuoden parasta aikaa. Mukavaa että olet taas enemmän blogeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minusta on ihanaa, että sinä postaat niin säännöllisesti. ❤️ Melkein joka päivä on kiinnostavaa luettavaa. 😊

      Kun Bloggerin perusnäkymässä valitsen vasemmalta päävalikosta "kommentit", näen kommenteista vaihtoehdot "all, awaiting moderation, published, spam". Vaikuttaakohan tähän se, että sinä moderoit kaikki kommentit? (Minä moderoin vain vanhemmista postauksista.) Luulen kyllä, että samat vaihtoehdot näkyvät sinullakin.

      Sinun kannattaisi ehkä poistaa ne viimeksi lisätyt blogit ja lisätä uudelleen ja varmistaa, että Feed URL Found -kohdassa valitset "Use feed URL and its title".

      Kerro miten onnistuu!

      Poista
    2. Grazie mille. Katselen kyllä noita vaihtoehtoja ja aion muutenkin tutkia bloggeria tarkemmin. Nyt lähdössä italiaa opettamaan mutta myöhemmin sukellan bloggeriin. Buona giornata, cara amica 💛

      Poista
    3. Buona giornata e buon lavoro! 📚

      Poista
  3. Gorgeous pictures! Hugs and blessings.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, dear Maristella! Have a blessed day!

      Poista
  4. Upeita värejä kuvissasi!
    Minä ymmärsin mennä katsomaan vasta tänä kesänä blogin roskaposteja ja niitä oli siellä reilu tuhat! Suurin osa aiheesta siellä, mutta tosiaan myös lyhyitä ihan oikeita kommentteja. Ja olen huomannut saman, että jo julkaistu kommentti onkin voinut yllättäen poistua ja mennä roskapostin puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anu!
      Yleensä Bloggerin roskapostisuodatin näkyy toimivan melko hyvin, mutta joitakin erheitä sattuu molempiin suuntiin. Harmittaa, että luultavasti joitakin oikeita kommentteja katosi, kun poistin satoja roskapostikommentteja kerrallaan ja vasta sen jälkeen huomasin, että siellä kansiossa näytti olevan kommentteja tutuilta bloggareilta. :(
      Ihanaa viikonloppua! Nyt on täydellinen elokuinen sää. :)

      Poista
  5. Boa tarde. Suas fotos são lindas e totalmente diferente da que estamos acostumados aqui no Brasil. Aproveito para desejar um bom final de semana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bom dia Luiz!
      Cada área geográfica tem sua própria beleza e devo dizer que os lagos finlandeses são lindos e tranquilos.
      Bom domingo para você!

      Poista
  6. Lovely, lovely dusky images. Sara, you have given me food for thought re the spam folder. I've managed to find it. Can you retrieve the comments to the blog?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much, Helen!
      Yes, you can publish the comments from real bloggers that haven't made it to one of your posts - clicking Not spam. I try to copy here the symbol, let's see if it works: ✔️
      Big hugs!

      Poista
  7. Thank you! Many messages found! I will now check regularly.

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia jälleen kerran.

    VastaaPoista
  9. Uma excelente quinta-feira com muita paz e saúde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Obrigada, Luiz. Bom fim de semana para si e para os seus!

      Poista

Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!