Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Thank you for your visit.

19.6.2021

Joka vuosi aikaisemmin...

 
Hei ja ihanaa lauantaita kaikille! Aamu on valjennut täällä Itä-Suomessa pilvisenä, mutta silti lämpimänä. Tuleva helleaalto, metsäpalovaroitus ja luvatut ukkoset sekä kova tuuli huolettavat. Täytyy yrittää kuvata kasveja tänään ennen kuin tuhoja tulee. Kirjolupiinien kukinta alkaa olla parhaimmillaan. Juhannusruusut kukkivat täälläkin jo nyt kesäkuun puolivälissä.

Toivotukset meille kaikille, että selviäisimme ilman metsätuhoja, pitkiä sähkökatkoja... sekä erityisesti huomenna 20.6. kaikille Avoimet puutarhat -tapahtumaan osallistuville: Olkoon puutarhapäivänne menestyksellinen ja mukava! 

Tiedän että puutarhabloggaajista ainakin Kukkaiselämää-Satu osallistuu tapahtumaan. Tiesittehän että moniin puutarhoihin voi tehdä myös virtuaalikierroksen (YouTubessa 20.6. - 31.7.2021).


Briefly in English: Take care of yourselves and remember to enjoy your life always when you can! :)