Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Kommentit suomen kielellä ovat erityisen tervetulleita! - Puoi commentare anche in italiano!

Thank you for your visit.

19/09/2017

This, that, and the other... in late summer - Syyskuulumisia


Hello all, I greet you with some photos of late summer and autumn. Not all have been taken this year, but they are among my favourites... and I don't think you have seen them. :) Comments are still disabled, but you can leave a comment on an older post, or contact me via email. Thank you for your understanding!


Voin suositella alla näkyvää siemenpussia! Se tuli puutarhalehden mukana lahjana, ja vaikka kylvin siemenet aika myöhään, hivenen huonoon paikkaan ja kesän sää oli sitä mitä oli, elo-syyskuussa on puhjennut kukkaan monenlaisia suloisia ja minulle uusia kasveja.

Kaikki tämän postauksen kukat onkin itse kasvatettu siemenistä. Valkoisten petunoiden siemenet keräsin jo muutama vuosi sitten. Niistä kasvoi kaikista hieman erinäköisiä kukkia ja jotkin olivat hennosti vaaleanpunaisia. :)


Pannukakkuja! Aamiainen kahvilassa... :) Tuskin noita mustikoita oli aseteltu silmiksi, mutta minusta tuossa on selvästi hymyilevä naama.


#pizzaasuoraanlaatikosta #jahyvääoli


Kesälläkin tarvittiin kirkasvalolamppua kuvauksen avuksi...


Kuluneena kesänä näin, ja kuvasin, ensimmäistä kertaa herukkaperhosen (Polygonia c-album).  En tiennytkään että meilläkin lentelee tällaisia kaunottaria.


Kuten huomaatte, kommentointi on vielä "poissa päältä". Kunhan syystyöt on tehty, aikaa bloggaamiselle riittää varmaan paremmin. Perunat on jo nostettu ja tomaatit kerätty kasvihuoneesta. Porkkanat ovat vielä maassa. Talvisuojauksen valmistelu on edennyt melko hyvin. Lupiinipenkit ovat vielä aivan siivoamatta eikä haravointiurakka ole vielä alkanut. Sieniä ja puolukkaa on kerätty aika paljon. Hirvikärpäsiä havaittu jonkin verran... :)

Kuulaita syyspäiviä!


♥!