Welcome to Villa Emilia (My Woodland Garden), a photography blog with a slant towards gardening and nature. An amateur gardener and photographer, I hope to share beautiful moments with you through pictures. Let me know if you like them!

Kommentit suomen kielellä ovat erityisen tervetulleita! - Puoi commentare anche in italiano!

Thank you for your visit.

13/11/2014

Kuvahaaste: 9 hyvää

With today's post I participate in a Finnish Photo Challenge. It's about the good and gratefully received things of the past summer.

Laura esittää kauniissa Paratiisinpalasia-blogissaan haasteen esitellä kuluneelta kasvukaudelta yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista asiaa.

Haaste tuli sopivaan aikaan; ulkona on niin harmaata ja pimeää, että on mukava muistella kesän värejä ja valoa!  Kokosin kuvat aika nopeasti. Suurin osa niistä on jo julkaistu aikaisemmissa postauksissani, mutta ehkäpä se ei haittaa, koska ne ovat ajalta ennen kuin laitoin blogin julkiseksi ja monikaan ei varmaan ole niitä nähnyt.

Tässä tulevat yhdeksän hyvää. Ne ovat ainakin suunnilleen aikajärjestyksessä.
(Pieni päivitys: Kun katselin blogia julkaisun jälkeen, Lightbox ei jostain syystä toiminut, vaikka asetus on valittuna. Harmillista!! Toivottavasti asia korjaantuu!)

Juhannusruusun tuoksu on aivan ihana:Sen kukinta onnistui tänä kesänä erityisen hyvin. Edellinen talvihan oli epätavallisen leuto. Tuhohyönteisiä oli vähän ja/tai ne onnistuttiin torjumaan tavallista paremmin:Viime vuosien iloinen yllätys on ollut lehtoakileijojen kylväytyminen tuntemattomasta lähteestä juuri rakkaan kissamme haudan ympärille, ei mihinkään muuhun kohtaan. Se tuntuu hyvältä. Yritän auttaa niiden leviämistä ja runsastumista:Hyvä ystävä ja tervetullut vieras:Kesän paras ostos olivat punakosmokset. Niiden kukinta vain komistui viikko viikolta, ja syksyllä pakkasten tullessa kukkia ja nuppuja olisi ollut vielä kymmeniä kussakin kasvissa:Tämä on selvä. Nämä ovat niin hyvänmakuisia :)Hyvää tekevästä sateesta on kaksikin kuvaa. Monien viikkojen kuivan kauden jälkeen sade elokuun puolivälissä virkisti kasvit ja ihmiset:Kukat olivat märkiä, mutta onnellisia:Tämäkin kuva liittyy makuun. Omat tomaatit maistuvat tietysti kaikista parhaimmalle!Nyt vain pohtimaan, mitkä olisivat ne kymmenen kaunista...

13 comments:

 1. Ihana aistimaailma tuli täällä vastaan, kesän tuoksuja, makuja, ja tunnelmia; iloa silmille ja mielelle! Voi kun kiva että vastasit näin nopeasti haasteeseen! Ja on niin mukavaa saada uusia blogiystäviä! Lisäsin blogisi jo oman blogini sivupalkkiin, että löydän sinut uudelleenkin. :) Lähdenkin tästä koluamaan blogiasi vähän lisää.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpimästi tervetuloa, Laura! :)

   Delete
 2. This post is filled with beautiful summer gifts - something anyone can appreciate even if she doesn't understand Finnish.

  ReplyDelete
 3. Pretty blooms and tasty looking strawberries and cherry tomatoes. Excellent photography.
  Can you add a translate button so Lorrie and I can read the text please? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mhm... that is interesting! I wonder how well a translate button would work. In these days, few things seem to work here, the Lightbox doesn't work, blogroll thumbnails don't work... I think Blogger is not bad at all as a platform, but sometimes it manages to be annoying.
   Thanks for your comment, Judith! :)

   Delete
  2. It seems to work well on other blogs I visit. I hope you will consider this as I like to read what you have to share as well as your photos.

   Delete
 4. Beautiful blooms and luscious looking berries and tomatoes! Great photos Sara! Bountiful blessings of summer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad you enjoyed the photos!
   Have a lovely weekend, Linda! :)

   Delete
 5. Horisen heti aamusta. Laitoin tähän postaukseen tarkoittamani kommentin edelliseen. Hahaa, sanon minä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sieltähän se löytyy... :)
   Kiitos kommenteista ja mukavaa viikonloppua, Kyllimarjaana!

   Delete
 6. What a beautiful post with such gratitude.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, Donna!!
   Have a nice weekend! :)

   Delete


Thank you for your comment! It is very much appreciated.
It may take awhile, but I will always visit you back.

Kiitos kommentistasi!

Grazie del tuo commento!